Rimhaus Residence – cazare Eforie Nord – apartamente de lux in regim hotelier

Rimhaus Residence Rimhaus Residence Rimhaus Residence Rimhaus Residence Rimhaus Residence Rimhaus Residence Rimhaus Residence Rimhaus Residence

Despre noi


Vila RIMHAUS RESIDENCE este situata in apropierea zonei Steaua de Mare, Eforie Nord. Distanta de 50 metri de mare si 600 metri de plaja o recomanda chiar si pentru familiile cu copii mici, in special pentru posibilitatea efectuarii aerosolilor (plimbari de-a lungul marii dimineata foarte devreme si seara tarziu) atat de benefici copiilor mici si persoanelor cu afectiuni respiratorii.

Vila detine 6 apartamente  cu doua camere, o garsoniera, si un apartament in mansarda de tip penthouse (4 camere, bucatarie, 2 bai, terasa mare cu vedere la mare). Si, pentru ca tinem la sanatatea noastra si a dumneavoastra, toate apartamentele sunt mobilate cu obiecte numai din lemn masiv pictate si lacuite manual, cu vopsele non-toxice, pe baza de apa. Materialele textile sunt combinatie de fir natural cu fir sintetic, predominand naturalul. Picturile murale de dimensiuni mari, care incanta privirea, sunt realizate de un pictor autohton. Toate acestea pentru ca dumneavoastra sa aveti un sejur cat mai placut posibil!